Copyright © 2018 Alle rechten voorbehouden.
Design by: lekkerVETmedia.nl.
Home.
Over mij.
Referenties.
Foto's.
Praktische info           .
Contact

Gastouderopvang A je to!

Breitnerhof 93

1628 XM Hoorn

Tel: 06-14372195
Mail: info@gastouderopvangajeto.nl

 

 

Openingstijden

Mijn openingstijden zijn elke maandag t/m donderdag van 07.30 tot 18.00 uur. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, stuur mij dan een bericht of bel het bovenstaande telefoonnummer.
 

“Natasja Schoenmaker is een heel zorgzame en lieve vrouw die ervaring heeft met het opvoeden van haar eigen kindje. Ik breng mijn zoontje nu enkele maanden bij haar en hij heeft het erg naar zijn zin. Natasja weet wat ze doet en zorgt ervoor dat alle kindjes het goed en gezellig hebben. Aanrader!”

 

 

 

 

 

 

 

Referenties
“Onze nu dreumes gaat sinds hij 7 maanden is 2 dagen per week naar Natasja. Niet omdat dat nodig was, maar omdat ons kindje toe leek aan andere kindjes om zich heen. Voorwaarde voor ons was dat ons kindje het echt leuk moest lijken te hebben.

Voor ons als ouders was het best spannend zo'n stap te nemen, maar we hadden direct een goed gevoel bij Natasja. Daarbij kwamen nog de heerlijke blije foto's aan het eind van een opvangdag, nieuwe vaardigheden die ons kindje van de oudere kindjes kopiëerde en de lieve, zachtaardige en rustige manier waarop Natasja zich ontfermd over ons kindje en wij voelen ons bijna schuldig als onze kleine eens een dagje over moet slaan.

Natasja's groepjes zijn op dagen dat wij onze dreumes bij haar brengen klein en voornamelijk gemeleerd qua leeftijd. Een aantal oudere kindjes vindt het leuk de baby's de fles te geven en te voeren; zij helpen met veel plezier mee in de verzorging. Onze dreumes vindt het weer heerlijk om naar de spelende ouderen te kijken, zich voort te laten duwen op d schommel in Natasja's tuin of aan tafel op een eigen stoeltje mee te spelen met de ouderen.

Onlangs vierde onze dreumes zijn verjaardag bij Natasja. Natasja had de huiskamer behangen met ballonnen en slingers en er lag zelfs een cadeautje klaar. Toen de jarige ziek werd heeft ze dit alles de week erop nogmaals uit de kast getrokken.

Natasja is verder flexibel: indien mogelijk staat ze ervoor open als er eens een dag geruild moet worden. Ook heeft ze eens dagen geruild zodat ze op een dag alleen de oudere kindjes opving, die zo zodoende mee kon nemen naar een dagje Ballorig.

Natasja is erg betrokken bij de kindjes, maar toont ook interesse in en betrokkenheid bij de ouders. Zo voelt alles heel huiselijk; bijna als een 2e mama voor mijn kindje. Dat is voor mij als mama een heerlijk gevoel, waardoor ik met een gerust hart mijn dreumes bij haar achter laat.”