Copyright © 2018 Alle rechten voorbehouden.
Design by: lekkerVETmedia.nl.
Home.
Over mij.
Referenties.
Foto's.
Praktische info           .
Contact

Gastouderopvang A je to!

Breitnerhof 93

1628 XM Hoorn

Tel: 06-14372195
Mail: info@gastouderopvangajeto.nl

 

 

Openingstijden

Mijn openingstijden zijn elke maandag t/m donderdag van 07.30 tot 18.00 uur. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, stuur mij dan een bericht of bel het bovenstaande telefoonnummer.
 

“Onze dochter zit altijd heerlijk te spelen als ik haar kom ophalen. Zodra ze me ziet, vertelt ze trots over wat ze die dag geknutseld heeft. Gedurende de dag krijgen we af en toe een foto of kort filmpje waarin we zien dat de kinderen erg veel lol hebben, zowel onderling als met Natasja. Kleuren, kleien, buiten spelen en liedjes zingen, het gaat allemaal moeiteloos in elkaar over.

Wij hebben er als ouders een erg prettig gevoel bij en het blije gezichtje van onze dochter bevestigt dat iedere dag!”

 

 

Referenties

“Mijn kinderen kijken er elke week weer naar uit om naar Natasja toe te gaan. En thuis krijgen we leuke verhalen te horen over de dag! Ik laat mijn kinderen graag bij haar achter, want ik weet dat ze een leuke, leerzame, gezellige dag gaan hebben bij haar. Ze maakt mooie werkjes met de kinderen en brengt een goede structuur aan in de dag. Ze gaat als het even kan lekker met de kinderen naar buiten. En we krijgen regelmatig leuke foto's opgestuurd die ze gemaakt heeft van de kinderen. Het meest belangrijke is dat Natasja echt van kinderen houdt en dat straalt ze ook uit naar de kinderen. Ze voelen zich geliefd en bijzonder bij haar! Een fijn 2e thuis!”

 

 

 

“Ik ken Natasja als een lieve gastouder, die voor elk kind veel aandacht heeft, die met heel veel energie leuke dingen met de kinderen doet zoals lekker samen dansen en die de kinderen stimuleert en uitdaagt om nieuwe dingen te leren. Bij Natasja is het een veilig en warm 2e thuis waar de kinderen in een vertrouwde omgeving kunnen opgroeien. Waar ze leren om met andere kinderen om te gaan en soms op je beurt te wachten, maar ook om voor jezelf  op te komen, om elkaar te helpen, en bovenal heel veel plezier met elkaar te hebben. Natasja deelt graag complimenten uit en zorgt voor een gezellige sfeer, maar kan ook op een rustige, vastberaden manier kinderen corrigeren waar nodig. Ik kan de opvang bij Natasja van harte bij u aanbevelen!”

 

 

 

“Goede pedagogische kwaliteiten. Duidelijk en rechtlijnig, maar ook een eindeloos geduld waar nodig. Onvermoeibaar in de activiteiten met de kinderen, terwijl de dagen tevens rustig en gestructureerd verlopen. Voldoende oog voor de individuele behoeften van elk kind. Ik kan niets dan positief zijn in mijn beoordeling.”

 

 

 

<Terug / Volgende >

“Betrouwbaar en geliefd door mijn kinderen.
Creatief met werkjes en de seizoenen waar we inzitten.”

 

 

 

 

Referenties
Referenties